Joulukampanja alkaa

Partiolaisten adventtikalenterit ja joulukortit ovat myynnissä!

Joulukampanja on partiolaisten suurin vuosittainen varainhankintakampanja. Kalentereiden ja korttien tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen ja lippukunnat saavat tuotoista suurimman osan. Siksi tarvitsemmekin koko lippukunnan mukaan myyntitalkoisiin!

Tuotteita saa tilattua myyntiin omalta johtajalta (sudenpentujen vanhemmilta täytyy olla kirjallinen tilaus). Ensimmäiset tuotteet jaetaan viikon 43 kerroilla. Klikkaa tästä ja lataa vielä tarkempi ohje siitä, kuinka kampanja meidän lippukunnassamme toteutetaan, lukekaa se siis huolella.

Kalentereiden viimeinen tilityspäivä kampanjatilille on 1.12. ja korttien viimeinen tilityspäivä on 15.12. Tilityksestäkin on lisäohjeita yllä liitteenä olevassa ohjeessa.

Apuanne tarvitaan!
Varsinkin pienet partiolaiset tarvitsevat vielä vanhempien apua kalentereiden ja korttienmyynnissä, joten toivomme teiltä apua kampanjan kanssa. Halutessanne voitte myös itse ottaa tuotteita myyntiin esimerkiksi työpaikallenne.