Syyskokous 19.8.

On aika kääntää katse kohti uutta partiovuotta! Toimintamme alkaa syyskokouksella tiistaina 19.8. Linnainmaan seurakuntatalon yläkerrassa. Uusia jäseniä toivotaan saapuvaksi klo 18 ja vanhojen tuttujen kanssa tapaamme klo 18.30. Viikkotoiminta alkaa syyskokousta seuraavalla viikolla. Kokouksella sovitaan kunkin ryhmän kokousaika sekä katsellaan kuvia kesäleiriltä. Uusien jäsenten toivotaan täyttävän sähköinen ilmoittautumislomake ennen syyskokousta, jos mahdollista: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999683

Tervetuloa!

 

Täytä ensin lapsen tiedot, tähdellä merkityt ovat pakollisia. Sähköpostiksi/puhelinnumeroksi voit merkitä huoltajan tiedon, jos lapsella itsellä ei ole käytössä. Paina sen jälkeen ”Lisää huoltaja” ja täytä huoltajan tiedot, myös sähköposti ja puhelinnumero. Jos huoltaja on partiolainen, laita siitä huomautus lisätietoihin. Paina ”Tallenna”. Jokaisella alaikäisellä pitää olla vähintään yksi huoltaja, halutessaan niitä voi laittaa 3.

Kun lippukunta on hyväksynyt jäsenyyden, huoltaja saa sähköpostina ”jäsennumeron”, jonka avulla voi jatkossa päivittää lapsensa yhteystietoja osoitteessa kuksa.partio.fi. Huoltajia ei lasketa jäseniksi eikä heille tule jäsenmaksusta laskua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *