Auta meitä joukkorahoittamalla historiikkia!

Hyvä partion ja Tammeron ystävä

Partiolippukunta Tammero täyttää ensi vuonna 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lippukunnassamme on meneillään kunnianhimoinen ja taloudellisesti vaativa hanke Tammeron 100-vuotisjulkaisun toteuttamiseksi. Julkaisu syntyy partiotapaan talkoovoimin, mutta rahaakin tarvitaan. Ilahduttavan moni onkin jo kertonut haluavansa tukea hankettamme.

Tule Sinäkin mesenaatiksemme! Voit tehdä sen esimerkiksi osallistumalla joukkorahoitus-kampanjaamme Sinulle sopivalla summalla mesenaatti.me-verkkopalvelussa, jonka kautta tukesi hoituu normaalina maksusuorituksena nettipankissa. Hankkeemme kuvaus ja Tammeron tarinaa tiivistettynä sekä valmiit rahoitusvaihtoehdot vastikkeineen (summat 20 €, 30 €, 100 €, 150 €, 200 €) löytyvät osoitteesta www.mesenaatti.me -> kampanjat -> julkaisut -> Tammeron 100-vuotishistoriikki, tai suoraan tästä linkistä:
https://mesenaatti.me/campaign/?id=219#single/view

• Mikä mesenaatti? Mesenaatti.me (huom. osoitteen loppu) on Suomen ensimmäinen puhtaasti joukkorahoitukseen eli yhteisörahoitukseen tarkoitettu palvelu. Joukkorahoitus on rahoitusmuoto, jossa ihmiset osallistuvat yhdessä heille tärkeän hankkeen rahoittamiseen. Toisin kuin viranomaisluvanvaraiset yleiset rahankeräykset, joukkorahoitus on vastikkeellista, eli mesenaatin tulee saada vastikkeeksi jotakin rahoitettavaan hankkeeseen liittyvää. Palvelu helpottaa rahoituksenhankinnan käytännön toteutusta.

Jos et käytä nettipankkia tai rahoitusvaihtoehtomme eivät muusta syystä sovellu Sinulle ja haluat tukea hankettamme jollakin muulla tavalla, ole ystävällinen ja ota yhteyttä Katiin (Kaija Rinne, o.s. Riikonen), p. 0400 435383, kaija.rinne@dra.fi.

Tammeron 100-vuotisjulkaisu kertoo aktiivisen tyttölippukunnan ja samalla koko suomalaisen partioliikkeen tarinaa sadan vuoden takaa tähän päivään. Tavoitteena on entisiä, nykyisiä ja tulevia partiotyttöjä, nuoria johtajia, tammerolaisten kotiväkeä ja partiotoiminnasta kiinnostuneita aikuisia puhutteleva, toimintaan innostava lopputulos. Sisältöä hyödynnetään aikanaan myös lippukunnan esittelyssä nettisivuillamme.

Partioterveisin
Freja Harjunheimo, p. 045 1416191, freja.harjunheimo@hotmail.com
Lippukunnanjohtaja, Tammero ry
”Tarmokas – Arvokas – Menevä – Mehevä – Ehdottoman Rento Ote – TAMMERO!”
http://www.tammero.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *