Tule mukaan

4Tule mukaan!

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja missä vaiheessa vuotta tahansa!

Mukaan toimintaamme pääset ilmoittautumalla oheisen linkin kautta (https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999683). Jäsensihteeri ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarkistettuaan ryhmän tilanteen ryhmänjohtajilta. Jos ryhmä on täynnä, täytettyäsi linkin lomakkeen olet jonossa. Kysymyksissä otathan yhteyttä lippukunnanjohtajaan!

Huomioithan, että Tammero on tyttölippukunta, eli hyväksymme jäseniksemme vain tyttöjä. Lähimmät poikalippukunnat ovat Niihaman Saukot, Aitolahden Hirviveikot ja Messukylän Metsäpojat.

Jokaiselta uudelta jäseneltä keräämme perustiedot jäsenrekisteri Kuksaan. Näin partiovakuutus astuu voimaan ja voit osallistua eri tapahtumiin.

Täyttöohje:
Täytä ensin lapsen tiedot, tähdellä merkityt ovat pakollisia. Sähköpostiksi/puhelinnumeroksi voit merkitä huoltajan tiedon, jos lapsella itsellä ei ole käytössä. Paina sen jälkeen ”Lisää huoltaja” ja täytä huoltajan tiedot, myös sähköposti ja puhelinnumero. Jos huoltaja on partiolainen, laita siitä huomautus lisätietoihin. Paina ”Tallenna”. Jokaisella alaikäisellä pitää olla vähintään yksi huoltaja, halutessaan niitä voi laittaa 3.

Kun lippukunta on hyväksynyt jäsenyyden, huoltaja saa sähköpostina ”jäsennumeron”, jonka avulla voi jatkossa päivittää lapsensa yhteystietoja osoitteessa kuksa.partio.fi. Huoltajia ei lasketa jäseniksi eikä heille tule jäsenmaksusta laskua.

www.partio.fi/liity

Mitä partio maksaa?

Kerran vuodessa maksetaan jäsenmaksu Suomen Partiolaisille, jonka jälkeen

  • on oikeus osallistua partiotapahtumiin kuten leireille, retkille ja kisoihin
  • partiovakuutus astuu voimaan (toissijainen vakuutus),
  • saat Partio-lehden neljä kertaa vuodessa kotiin
  • 10% alennusta Scandinavian Outdoorstoresta ja Partioaitasta (myös jo alennetuista hinnoista, ei koske partiotuotteita)

Jäsenmaksun suuruus on tällä hetkellä noin 60 euroa.

Kuten kaikissa harrastuksissa myös partiossa rahaa menee varusteisiin. Partiossa hankinnat eivät ole pakollisia, mutta suotavia. Ne luovat yhteenkuuluvuutta ja niiden avulla esim. retkeily on mielekkäämpää. Suurin osa hankinnoista on kertaluontoisia, joten kun kerralla panostaa varusteisiin ei niitä tarvitse moneen vuoteen uusia.

Oikeat ja oikean kokoiset varusteet tekevät retkeilystä ja ulkoilusta mukavampaa. Kaiken ei tarvitse olla hienointa ja uusinta mallia eikä kaikkea tarvitse hankkia kerralla. Johtajilta ja muilta partiolaisilta voi kysyä tavaroita lainaan.

Osallistuessasi erilaisiin tapahtumiin kuten retkille, leireille ja kisoihin kerätään myös osallistumismaksu.
Tapahtumamaksut vaihtelevat tapahtuman luonteesta riippuen kolmen euron päivätapahtumista yli sadan euron suurleireihin. Osallistumismaksuilla pyritään kattamaan tapahtuman kulut – ei tuottamaan voittoa.