Viestintäuudistus

Lippukunnassamme tapahtuu tänä vuonna pienimuotoinen viestintäuudistus. Jatkossa tammerolaisten vanhemmat tulevat saamaan lippukunnan tiedotteen sähköposteihinsa neljä kertaa vuodessa. Ensimmäinen on juurikin lähetetty ryhmänjohtajien kautta. Otathan yhteyttä oman lapsesi ryhmänjohtajaan, jos et jostain syystä ole tiedotetta saanut. Lippukuntalehti Tropelli ilmestyy näin ollen enää kaksi kertaa vuodessa aiemman neljän sijasta. Nettisivujamme www.tammero.fi aletaan päivittää useammin ja sinne tulevat myös kaikki isompien leirien leirikirjeet. Facebook-sivuamme www.facebook.com/tammerory käytetään edelleen aktiivisesti. Tiedotteista löydätte tapahtumien päivämäärät sekä muita tärkeitä asioita koskien partiota ja lippukuntamme toimintaa. Tulemme myös tästä lähtien valokuvaamaan leirejä ja tapahtumia. Yksittäisiä kuvia voidaan julkaista Tropellissa, nettisivuilla sekä Facebook-sivuillamme eikä niitä koskaan julkaista lasten nimien kanssa. Kuvat kertovat hyvin toiminnastamme uusille jäsenille ja ovat iloksi myös vanhemmille, jotka pääsevät näkemään leirien tapahtumia. Lisäksi kuvia kootaan Tammeron omalle kuvanjakotilille, jonka linkki jaetaan vain vanhemmille tiedotteiden mukana eli kuvia ei siis näe ilman linkkiä. Kuvat saa ladata omaan kotikäyttöön. Ohjeet lataamisesta tulevat ensimmäisen linkin mukana seuraavassa tiedotteessa.

Jatkossa kaikkea lippukuntamme viestintää hoitaa viestintävastaava, jonka tehtäviin kuuluvat tiedotteet, nettisivu, Facebook-sivu, lippukuntalehti Tropelli, valokuvaus sekä yhteydenpito entisiin tammerolaisiin oltermanni-listan avulla. Viestintävastaavana toimii Sonja Parkkinen (sonja.parkkinen@partio.fi).

Päivitämme myös jäsentemme yhteystietoja. Lapsille on tällä viikolla jaettu uudet henkilötietolomakkeet. Täytättehän lomakkeen ja palautatte lapsen mukana seuraavalle kerralle, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *