Uusi toimintakausi alkaa!

Uusi lukuvuosi on juuri alkanut, joten partiokin alkaa aivan piakkoin. Aloitamme toimintavuoden syyskauden avauksella torstaina 16.8. klo 18. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin jäsenet kotiväkineen!

Syyskauden avaus alkaa yhteisellä tilaisuudella salissa. Ohjelmassa on mm. paluu kesäleiriin, jäsenten muistaminen tärkeissä elämänvaiheissa sekä johtajien esittäytyminen. Tilaisuudessa vahvistetaan myös ryhmien kokoontumisajat alkavalle toimintakaudelle. Yhteisen osion jälkeen seurakuntatalolla ja sen lähiympäristössä on toimintapisteitä, joilla pääsee mm. tutustumaan majoitteisiin ja toimintatiloihin, kisailemaan, askartelemaan ja herkuttelemaan. Tarjoamme myös partioinfoa niin lasten ja nuorten asioista kotiväelle, kuin aikuisten partiointimahdollisuuksistakin. Lisäksi jäsenrekisteri Kuksan käyttöön on saatavilla avustusta, ja tapahtuman aikana on mahdollista hankkia Tammero-tuotteita (tuubihuivi, heijastin, käsipyyhe, merkit, 100-vuotishistoriikki) aulasta käteisellä.

Syyskauden avajaiset loppuvat yhteiseen sisaruspiiriin noin klo 19:15.

Partiolaiset pukeutuvat partioasuun, huomioikaa myös säänmukainen ulkovaatetus.

 

Ryhmien toiminta alkaa seuraavalla viikolla, eli viikolla 34.

 

Sinustakin partiolainen?
Oletko joskus kateellisena seurannut lapsesi partioinnostusta tai muistellut omaa partioaikaasi haikeana? Tuoko juna tuttujasi Tampereelle töihin tai opiskelemaan? Liittykää mukaan Tammeroon!

Järjestämme aikuisten partioinfon to 16.8. klo 18:45 Linnainmaan seurakuntatalolla. Tule kuuntelemaan millaista partio on Tammerossa, miten partiotoimintaa järjestetään ja mitä meillä on tarjota juuri sinulle.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki. Vinkkaathan siis uudesta harrastusmahdollisuudesta muillekin!

Mainos syyskauden avaus 2018