Paspartuu – talviretki 2019

Paspartuu

11.-13.1.2019
Aitolahden vanhassa pappilassa

 

Tervetuloa Tammeron talviretkelle 11.-13.1.2019 Aitolahden vanhaan pappilaan matkaamaan maailman ympäri. Luvassa on paljon uutta, erilaista ja kivaa ohjelmaan Aitolahden eri kolkissa.

Sudenpennut nukkuvat koko retken sisällä, seikkailijat ja tarpojat taas nukkuvat kaminateltassa ulkona. Syöthän perjantaina kunnon päivällisen ennen retkelle lähtöä, sillä seuraava ruoka on iltapala. Retkellä ei käydä saunassa.

Mukaan Paspartuu-leirille pääset ilmoittautumalla 12.12. mennessä tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=24236

Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumismaksu 22 e laskutetaan huoltajalta sähköpostilaskulla. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee maksaa peruutuksesta huolimatta. Jos joudumme lähettämään maksumuistutuksen, lisäämme muistutusmaksun 5 e.

Lähtö retkelle tapahtuu perjantaina 11.1. klo 18.00 kolon parkkipaikalta, olethan paikalla ajoissa. Matkat kuljetaan kotiväen kyydeillä. Toivomme, että jokainen auto on täynnä eikä yksittäisiä lapsia kuljeteta omilla autoilla. Tie retkipaikalle on kapea, parkkipaikka pieni ja tammikuussa tie voi olla myös liukas. Näin saamme hallittua lähtöä ja paluuta huomattavasti paremmin. Mahdollisista muutoksista kyyteihin tulee ilmoittaa heti retkenjohtajalle. Retki loppuu sunnuntaina klo 12.00, jolloin voi tulla hakemaan lapsia.

Otathan yhteyttä retkenjohtajaan tai ryhmänjohtajaan, jos tulee kysyttävää!

Varustelistan, ajo-ohjeet sekä retkenjohtajan yhteystiedot löydät tästä retkikirjeestä

Talviretki on kaikille kahden yön retki. Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa, muille varataan ulkomajoitus lämpimissä kaminateltoissa. Ohjeita retkelle varustautumisesta löydätte esimerkiksi Tammeron nettisivuilta: https://tammero.fi/retkeilyvarusteet/

Huomaattehan, että talviretki on hyvä mahdollisuus hankkia kokemusta retkeilystä ja kotoa pois yöpymisestä. Ensi kesän kesäleirin korvaava suurleiri, Ilves19-piirileiri, on huomattavasti suurempi tapahtuma kuin lippukunnan omat kesäleirit. Piirileiri ei siis voi olla kenellekään lähtijöistä ensimmäinen kerta, kun yöpyy kodin ulkopuolella ilman vanhempia tai muita läheisiä. Piirileirille lähtijöillä täytyy olla aiempaa kokemusta partioretkiltä tai muusta vastaavasta toiminnasta.