Kotiväenilta Ilves19-piirileiristä

Kuten olette ehkä kuulleet, ensi kesänä Tammerokin osallistuu huikealle ILVES19-leirille! Kyseessä on paljon suurempi kesäleiri, mitä lippukuntamme oma olisi, siksi mielessänne pyörii ehkä monta kysymystä, jotka haluaisitte päästä kysymään ennen lapsenne ilmoittamista leirille. Tähän tarpeeseen on vastattu!

Tammero järjestää Ilves-kotiväenillan maanantaina 7.1.2019 klo 18:30 alkaen kololla eli Linnainmaan seurakuntatalolla. Siellä saatte vastauksen ainakin siihen, miten Ilveksellä asutaan, kenen kanssa Tammero lähtee, mikä on leirilippukunta ja keitä se sisältää sekä miten leiriarki toimii noin isolla leirillä. Toki pääsette kyselemään myös mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tuohon päivämäärään mennessä meillä on myös tiedossa tarkemmat ilmoittautumisohjeet leiriorganisaatiolta. Ilmoittautumisaikahan Ilvekselle on 7.1.-14.2.2019. Paikalla kotiväenillassa on Ilvekselle lähteviä Tammeron johtajia.

Toivotan teidät vanhemmat suuresti tervetulleeksi joko lapsenne kanssa tai ilman.