Pilkkoset-kampanja alkaa!

Tammeron varainhankintatempaus,  Pilkkoset -tuotteiden myynti

Tänä keväänä hankimme varoja myymällä Pilkkoset-tuotteita. Valikoimassa on esimerkiksi sukkia, alusvaatteita, saunatekstiilejä sekä Herra Herkkusen herkkuja.

  • Laajasta sukkavalikoimasta löytyy esimerkiksi kestäviä perussukkia arkeen ja vapaa-aikaan, teknisiä sukkia urheiluun ja ulkoiluun sekä miellyttäviä ja ekologisia bambusukkia.
  • Alusvaatevalikoima on monipuolinen ja sisältää esimerkiksi teknisiä kerrastoja liikuntaan ja ulkoiluun sekä bambuhipstereitä ja bambuboksereita. 
  • Saunatekstiilivalikoimasta löytyvät laadukkaat laudeliinat ja pefletit sekä bambupyyhkeet kotiin tai lahjaksi.
  • Herra Herkkusen valikoimassa löytyy makeisia jokaiseen makuun.

Myynti tapahtuu tuotekuvastojen avulla, joita jaetaan tarkempien kampanjaohjeiden kanssa viikojen 6-7 ryhmäkokoontumisissa. Tuotekuvastot löytyvät myös oheisten linkkien takaa.

https://pilkkoset.fi/wp-content/uploads/2019/01/pilkkoset_kuvasto_01_2019.pdf
https://pilkkoset.fi/wp-content/uploads/2019/01/pilkkoset_herkkukuvasto_01_2019a.pdf

Tuotteet myydään pakkauksissa ja jokaisesta myydystä pakkauksesta lippukunta saa 4€. Lisäksi jokainen tuotteita myynyt tammerolainen saa kiitokseksi makeispussin.

Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena myös tänä vuonna. Kerätyt tuotot käytämme lippukunnan tarjoamaan laadukkaaseen partiotoimintaan. Kohdennamme tuotot muun muassa ensi kesän Ilves 19 -piirileiristä lippukunnalle tuleviin kuluihin.

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa:

Tammeron Pilkkoset -vastuuhenkilö

Milla Laakso (milla.laakso(a)hotmail.com)