Disney-rieha 29.10.

Oletteko valmiit laittamaan kruunut päähän ja astumaan seikkailuun Disney-prinsessojen ja -prinssien maailmaan?

Koko Tammeron Disney-teemaisessa lokariehassa pääset testaamaan tietämystäsi satuhahmoista ja viettämään mukavan illan partiokavereiden kanssa. Mukaan tarvitsee ottaa vain partiohuivin, lämpimät ulkovaatteet ja iloista mieltä! Tapahtuma järjestetään ulkona, joten kiinnitä huomiota sään mukaiseen varustukseen.

Disney-rieha järjestetään Linnainmaan seurakuntakeskuksella torstaina 29.10. klo 17:30-19:30.

Ilmoittaudu mukaan tästä https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37757 viimeistään 25.10. Osallistumismaksu 2 € laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Ryhmänjohtajat ohjeistavat ryhmäkohtaisesti, pidetäänkö kyseisellä viikolla Disney-riehan lisäksi oman ryhmän viikkokertaa.

Otamme huomioon voimassa olevat rajoitukset ja koronavirustartuntariskin retken suunnittelussa ja toteutuksessa. Noudatamme THL:n ja Suomen partiolaiset ry:n toimintaohjeita, jotka löytyvät osoitteesta https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/. Leirille ei saa osallistua sairaana (flunssa, kuume, vatsatauti jne.). Osallistumisen voi perua ilman retkimaksua äkillisen sairastumisen vuoksi milloin tahansa ennen retkeä. Jos partiolainen kuuluu vakavan koronavirusinfektiovaaran riskiryhmään, ilmoittautumista tulee huoltajien harkita tarkasti. Vastaamme mielellämme kysymyksiin liittyen koronajärjestelyihin.