Joulukampanja 2021 alkaa

Jälleen on se aika vuodesta, kun myydään partiolaisten adventtikalentereita sekä joulukortteja. Tammerolle joulukampanjasta saatavat tuotot ovat todella merkittävässä osassa mahdollistamassa toimintaa. Tästä syystä toivomme, että jokainen jäsenemme kantaa korkensa kekoon näissä talkoissa. Alla ohje kampanjasta myyjälle ja koteihin. Lukekaahan se huolellisesti, jotta kampanja sujuu jouhevasti. Uutta tänä vuonna on se, että tuotteita jaetaan jo ennen syyslomaa, jotta syyslomalla voi jo myydä sekä se, että maksaessa tuotteita Tammerolle käytetään myyjän henkilökohtaista viitenumeroa, jonka saa ryhmänjohtajalta tai kampanjapäälliköltä. Muistakaahan, että vaikka tuotteita jaetaan jo, saa niitä alkaa myymään vasta perjantaina 15.10.

Adventtikalenterin voi ostaa myös nettikaupasta: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/. Pystyt valitsemaan nettikaupassa, että tuotot ostamastasi kalenterista tulee Tammerolle.