Jäsenlaskutus

Uusien jäsenien jäsenmaksut tulevat syyskuussa ja vanhojen jäsenien hieman myöhemmin syksyllä. Tarkista asiointipalvelusta asiointi.partio.fi /Jasentiedot että sähköpostilaskutuksen sähköpostiosoite on oikein. Tarvittaessa päivitä tiedot.  Jäsenmaksu on aina voimassa vuoden kerrallaan. Syksyllä aloittavat jäsenet saavat ensimmäisen puoli vuotta ns. kaupan päälle.

Jäsenmaksu

  • Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun.
  • Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset.
  • Tarkista, että huollettavasi jäsenlaji on oikein asiointipalvelussa. Jäsenmaksun suuruus määräytyy laskutushetkellä järjestelmätietojen perusteella.

Jäsenmaksuvapautus

  • Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- Finlands Scouter ry.
  • Anomus tulee tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautusta voi hakea täysi-ikäinen jäsen tai alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja. Jäsenmaksuvapautuksen hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. 
  • Jokaisesta jäsenestä tulee tehdä oma hakemus. 

Ongelmia jäsenlaskussa

Jos saat virheellisen laskun tai sinun ei pitäisi saada laskua ollenkaan, ole yhteydessä Tammeron jäsenrekisterin hoitajaan Leena Partanen leenapa77 {ät} gmail.com.  Laita viestiin mukaan jäsenen koko nimi ja jäsennumero, ja kerro mikä jäsenlaskussa on väärin.