Tule mukaan

Tule mukaan! Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ensimmäisestä kouluvuodesta lähtien ja missä vaiheessa vuotta tahansa.

Tammero on perinteikäs, mutta rennolla otteella varustettu yli 100-vuotias tyttölippukunta. Tammeron kokoontumispaikka, partiokolo, sijaitsee Linnainmaalla. Muutimme tänne keskustasta viime vuosituhannen loppupuolella.

Ryhmien kokoontumisajat näet täältä. Jos haluat tulla tutustumaan partioon, täytä jäsenhakemus alla olevien ohjeiden mukaisesti. Alle 18-vuotiaan puolesta hakemuksen täyttää huoltaja.

Partion viikkotoimintaan, koloiltoihin, voi osallistua kolme kertaa ennen jäsenyyden vahvistamista. Samoin esimerkiksi aikuinen voi osallistua muutamalle retkelle ennen Tammeron jäseneksi liittymistä. Partiovakuutus on voimassa tutustumiskerroilla, jäsenmaksun eräpäivään asti ja kun jäsenmaksu on maksettu.

Olen huoltaja, ja haluan ilmoittaa alle 18-vuotiaan huollettavani partioon. En ole itse partiolainen eikä minulla ole ennestään huoltajatunnusta partiorekisteriin Kuksaan.

1) Partiossa alaikäisten jäsenyydet muodostuvat huoltajan ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Huoltaja voi olla itseksin partiolainen ja käyttää olemassaolevaa tunnusta, mutta uusia huoltajia ei automaattisesti oteta jäseniksi eikä heille tietenkään tule omaa jäsenmaksua.

2) Sähköpostiin tulee vahvistusviesti, joka sisältää linkin ja tunnukset partion asiointipalveluun. Lisää alaikäinen huollettava “Perhe”-osiossa valitsemalla “lisää huollettava”.

3) Lisättyäsi huollettavan tiedot, pääset hakemaan hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta “Tee jäsenhakemus”. Valitse haluamasi lippukunta alasvetovalikosta.

4) Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, jäsensihteerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarkistettuaan ryhmän tilanteen ryhmänjohtajilta. Jos ryhmä on täynnä, lapsi jää jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa.


Olen huoltaja, ja haluan ilmoittaa alle 18-vuotiaan huollettavani partioon. Olen itse partiolainen tai minulla on ennestään huoltajatunnus partiorekisteriin Kuksaan.

1) Kirjaudu tunnuksillasi asiointipalveluun ja lisää alaikäinen huollettava “Perhe”-osiossa valitsemalla “lisää huollettava”.

2) Lisättyäsi huollettavan tiedot, pääset hakemaan hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta “Tee jäsenhakemus”. Valitse haluamasi lippukunta alasvetovalikosta.

3) Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, jäsensihteerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarkistettuaan ryhmän tilanteen ryhmänjohtajilta. Jos ryhmä on täynnä, lapsi jää jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa.


Olen yli 18-vuotias ja haluan liittyä partioon.

Tehdäksesi jäsenhakemuksen lippukuntaan, aloita rekisteröitymällä. Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä jäsenhakemuksen valitsemaasi lippukuntaan partion asiointipalvelussa “Tee jäsenhakemus”-painikkeen kautta. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, jäsensihteerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.