Tapahtumiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumiin
Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu johtajien tapahtumakirjeessä välittämän kuksalinkin kautta. Ilmoittautuessanne käyttäkää näitä linkkien takana olevia lomakkeita. Viikonlopun retkille ja lyhyisiin tapahtumiin voivat 15 vuotta täyttäneet ilmoittautua itse, mutta pidemmille leireille ja isompiin ja arvokkaampiin tapahtumiin tulee huoltajan ilmoittaa alaikäinen jäsen.

Kirjaudu Kuksaan PartioID:llä, kun järjestelmä tietoja pyytää. Ilmoittautumislomakkeella näkyvät ensin huoltajan tiedot, mutta lapsen tiedot saat esille oikean yläkulman valikosta. Tarkista tiedot ja jos niissä on muutettavaa, onnistuu se Muokkaa-nappulalla. Nämä muutokset tallentuvat rekisteriin, mutta tässäkään kohtaa ei saa lisätä huoltajan tietoja huollettavalle!

Jos myös huoltaja osallistuu tapahtumaan, tulee hänen ilmoittautua samalla tavalla kuin jäsenen. Joihinkin tapahtumiin kutsumme myös muita perheenjäseniä, tällöin tiedotamme ilmoittautumisesta tarkemmin.

Täydennä tarkasti ilmoittautumislomakkeen tiedot, erityisesti allergiatietojen tulee olla yksityiskohtaisia ja selkeitä. Tarvittaessa lisää tietoja voi kirjoittaa avoimeen ruutuun. Kaikki tiedot säilytetään turvallisesti ja esim. allergiatiedot poistuvat rekisteristä tapahtuman jälkeen.

Tapahtumien maksut
Osallistumismaksut yms. laskutetaan ennen tapahtumaa ellei toisia ohjeita ole annettu. Joissakin tapahtumissa on jälki-ilmoittautuminen, jolloin hinta on kalliimpi, mutta siihen ohjeet löytyvät tapahtumakirjeestä, jos näin on.
Jos joudumme muistuttamaan maksamattomasta maksusta, lisäämme 5 e huomautusmaksun.

Lisätietoja kustakin tapahtumasta antaa tapahtuman johtaja.